Francizare
Întrebări frecvente
Faqs

Aveți vreo intrebare?

Depinde de nevoile clientului (ar putea fi o mențiune lunară plus taxe de succes sau o taxă unică de angajament)
Lucrăm pe comision, dar numai dacă este un client cu care am lucrat înainte.

Dacă un potențial client nu prețuiește timpul, experiența și contactele noastre oferindu-ne să plătească doar o taxă/comision de succes, probabil că nu suntem compania cu care să lucreze.

Ați dori să vă extindeți marca la nivel global?

Dacă sunteți proprietarul unui brand care dorește să se extindă la nivel global, există multe aspecte de luat în considerare înainte de a vă porni în această călătorie interesantă, dar complexă. De-a lungul anilor, am lucrat cu multe mărci și, învățând din ceea ce a funcționat și ce nu a funcționat, încercăm întotdeauna să ne ajutăm clienții să aibă cele mai bune șanse de succes. Împreună, vom înțelege unde vă aflați, unde doriți să fiți și cum vă putem ajuta să ajungeți acolo în cel mai realist, rentabil și eficient în timp posibil. În cele mai multe cazuri, odată identificate, o mare parte din munca de pregătire necesară, puteți fi efectuată de dvs. și de echipa dvs. (cu îndrumarea noastră pe parcurs).

Nu există o formulă exactă de utilizat pentru această întrebare importantă, dar complexă. Depinde de multe aspecte care se referă la afacerea dvs.: pe ce piață doriți să intrați, segmentul de afaceri, concurența locală, modelarea financiară, rentabilitatea investiției, economia unitară etc.
Avem o rețea dovedită în întreaga lume. DDar suntem specializați în Europa, SUA, Asia, Orientul Mijlociu Africa de Nord (MENA), Australia și Noua Zeelandă.
În general, recomandăm clienților noștri să se concentreze pe o singură piață la un moment dat (sau cel puțin pe o regiune). Acest lucru poate fi diferit pentru mărcile mai mari care au deja o prezență globală. Pentru a afla ce piață ar trebui să explorați mai întâi, ar trebui să aflăm despre marca, obiectivele, așteptările și bugetele dvs.
Unii clienți angajează serviciile noastre pentru un proiect unic (care poate dura 1-3 luni), iar alții lucrează cu noi de ani de zile.
Absolut DA – facem si acest serviciu. Nu lucrăm doar pe partea vânzărilor, reprezentând mărci, lucrăm și pe partea cumpărătorului - ajutând la determinarea mărcii care se potrivesc stilului lor de viață, obiectivelor, bugetelor etc. și apoi ajutându-i să le găsească, să negocieze în numele lor și în unele cazuri, oferă servicii de asistență continuă pentru a-i ajuta să crească șansele de succes pe măsură ce își construiesc afacerea.

Ce se întâmplă dacă nu vreau să cumpăr doar drepturile pentru o marcă, ci să cumpăr marca reală - puteți ajuta cu acest tip de serviciu?

Absolut DA, putem ajuta și cu lucrări de fuziuni și achiziții.